Gizlilik ve Kişisel Veriler:

6.1. Beslem 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygunluğun sağlanması adına mevzuat kapsamında kişisel verilerin korunması ve işlenmesine ilişkin ilkeleri benimseyerek, gereken tüm idari ve teknik tedbirleri almaktadır. Beslem işbu idari ve teknik tedbirlerin yer aldığı Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Hakkında Politika’sını (“Politika”), Site’de Üye’lerin ve Ziyaretçi’lerin bilgisine sunmaktadır.

6.2. Beslem, ayrıntıları Politika’da yer almakla birlikte kişisel verileri; üyelik oluşturulması, üyelik işlemlerinin yapılabilmesi, Üye’nin hesabım sayfasının yönetilebilmesi, internet üzerinden satış yapılabilmesi, ürün ve hizmet tanıtımlarının yapılabilmesi, Üye’nin reklam, kampanya ve avantajlardan haberdar edilebilmesi, dönemsel ve/veya Üye’ye özel kampanyaların oluşturulabilmesi adına alışveriş ve/veya tüketici davranış bilgilerinin toplanması ve Üye’nin talep, şikayet ve memnuniyet geri dönüşlerinin yönetilebilmesi gibi amaçlarla işlemektedir. Bunun için İşbu Sözleşme’nin onaylanması ile eşzamanlı olarak Üye’nin Site’de yer alan Politika’yı okuduktan sonra Aydınlatma Metni ve Açık Rıza Formu’nu onaylaması da zorunludur. Aksi takdirde Üyelik işlemi tamamlanamayacaktır.

6.3. Üye’nin Site’de hesabım sayfasına girmiş olduğu tüm bilgilere sadece Üye ulaşabilmekte ve bu bilgileri yine sadece Üye değiştirebilmektedir. Üçüncü bir kişinin bu bilgilere ulaşma ve/veya bunları değiştirme yetkisi bulunmamaktadır.

6.4. Beslem Politika Kapsamında işlemiş olduğu Üye’ye ait kişisel verileri Üye’nin bilgisi ve aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır. Ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda bu kişisel veriler resmi makamlara açıklanmaktadır.

6.5. Beslem, KVKK kapsamında almış olduğu tüm önlemlere karşın kendisinden kaynaklanmayan bir sebeple Üye verilerine yetkisiz kişilerce erişilmesinden ve bu sebeple Üye verilerine gelebilecek zararlardan dolayı sorumlu olmayacaktır.

6.6. Beslem ayrıntıları Çerez Politikası’nda yer almakla birlikte; kişisel verilerin haricinde Site kullanımının daha verimli bir hale getirilebilmesi adına, Üye hareket ve tercihlerini Site kullanımı sırasında analiz ederek yorumlamakta olup, bu analizleri ayrıca iştirakleri ve iş ortakları ile de paylaşılabilmektedir.

6.7. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileri, Site’den alışveriş yapan Üye’nin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Beslem veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Beslem ara yüzü üzerinden banka ve Üye’nin bilgisayarı arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.