Mucizelerin Kanıtı Siyez Bulguru

Mucizelerin Kanıtı Siyez Bulguru

İyi glutenli, hibritleşmeden günümüze ulaşmayı başarmış, kullandığımız buğdayın en saf hali olarak kalan siyez buğdayına ve bulguruna, vakit geçirmeden mutfağınızda yer açmanızda fayda var.

Birçok nedeni var ama başlıca nedenleri birlikte keşfedelim: • Herkes bu özelliği sona yazıyor, biz ilk sıraya koyalım; siyez bulguru yeni doğum yapmış kadınlar için bir armağan! Tam bir folik asit deposu. Anne sütünü nitelik ve nicelik olarak daha iyi bir noktaya taşıyor.


• Annelere daima öncelik verdik ve anne sütünü ilk sıraya koyduk ama ikinci sırada dünyanın en yaygın sorunlarından biri olan sindirim problemleri var. Siyez buğdayının sindirimi kolay. Bunun nedeni de siyazin, modern glütenden moleküler düzeyde farklı olan iyi glüten içermesi. Böylece gluten duyarlılığı olanlar tarafından çok daha iyi tolere ediliyor. Ayrıca daha iyi sindirim, besinlerin daha iyi emilmesi anlamına geliyor.
• Yaşlanmayı geciktirici etkisi var çünkü yüksek miktarda antioksidan içeriyor. Böylece hücre onarımını destekliyor.
• Glisemik indeksi düşük ve kan şekerini daha yavaş yükseltiyor.
• İçeriğindeki yoğun protein sayesinde kötü kolesterolü düşürüyor, kalp damar sağlığınızı koruyor.
• B1, B2, B3, B12 vitaminlerine sahip bir B vitamini deposu! B vitamininin sinir sistemi ve bağırsak florası korumadaki etkisini anımsatalım.
• Ve son olarak göz sağlığınız için de yararlı çünkü lutein bakımından zengin.

Siyez Bulgurunun Beslem tarafı!
Beslem’in evlerinize ulaştırdığı sağlıklı gıdalar arasında Siyez Bulgurlu Köfte de var. Tüm ürünlerimiz gibi katkı maddesi içermiyor ve tahmininizden daha lezzetli… Siyez bulguruna test edilmiş harika bir köfte eşliğiyle geçmek için iyi bir şans!

Şef Çiğdem ALAGÖK

Etiketler: siyez bulguru
Ekim 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR