Mutfağınız varsa mutfağımız var

Mutfağınız varsa mutfağımız var | Beslem

Beslem’i evlerinize, sofralarınıza hatta tabaklarınıza kadar sunduğumuz sağlıklı ve lezzetli ürünlerle giderek daha yakından tanıdınız. 50 yılı aşkın süredir Türkiye’nin en güvenilir catering markası Sardunya’nın tedarikçisi olarak faaliyette olan Beslem, şef tarifleriyle işlenmiş, dondurulmuş ve kısacık bir sürede yemeye hazır ürünleriyle damaklarınızı doyuruyor.

Beslem’in bir de profesyonel mutfak çözümleri var. Otel, kafe, bar ve restoranlara profesyonel hizmetlerimizle, çok sevdiğiniz bir mekânda da lezzetlerimizi deniyor olabilirsiniz.
Profesyonel mutfaklara yönelik çözümlerimiz; menülerin reçetelendirilmesi, porsiyonlanması, fiyatlandırılması, tedarik koşulları ve standardizasyonu gibi kapsamlı bir hizmet yelpazesini kapsıyor. Beslem’in ileri teknolojik koşullarda üretilen lezzetleri, son derece titiz ve güvenli bir tedarik zinciriyle otel, kafe, bar ve restoranlara ulaşıyor. Mutfak verimliliğini maksimize ederken mükemmel müşteri memnuniyeti sağlamak isteyen lezzet tutkunu profesyonel mutfaklar, Beslem’in sunuma hazır ürünlerini tercih ediyorlar.

Bu tercihin en önemli nedeni mutfaklarda doğru planlamanın sürdürülebilirlik adına çok önemli olması. Beslem ekibi, küresel standartlarda sürdürülebilir mutfaklar için ideal bir iş ortağı. Çünkü biz olabildiğince kısa tedarik zincirleri için malzemeyi kaynağından sağlamaya özen gösteriyoruz. Her tabağın doğru kurgulanmasını sağlayarak atık üretiminin azaltılmasına dikkat ediyoruz. Üretimden lojistiğe tüm süreçlerde ayak izlerimizi minimize etmeye çalışıyor, gelecek planlarında sürdürülebilirliği gündemimizde tutuyoruz.

Profesyonel müşterilerimiz, misafirlerine odaklansın diye biz, mutfak lezzetlerinin sorumluluğunu alıyoruz.
Saklanabilir, hesaplanabilir, stoklanabilir bir çözüm için Beslem, profesyonel mutfakların profesyonel mutfak danışmanı olmaya aday.

Şef Çiğdem ALAGÖK

Etiketler: beslem, mutfak
Ağustos 18, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR