Blog Başlık

  • Ağustos 18, 2022

    Beslem’i evlerinize, sofralarınıza hatta tabaklarınıza kadar sunduğumuz sağlıklı ve lezzetli ürünlerle giderek daha yakından tanıdınız. 50 yılı aşkın süredir Türkiye’nin en güvenilir catering markası Sardunya’nın tedarikçisi olarak faaliyette olan Beslem, şef tarifleriyle işlenmiş, dondurulmuş ve kısacık bir sürede yemeye hazır ürünleriyle damaklarınızı doyuruyor.

    beslem, mutfak
  • Temmuz 28, 2022

    Arama motorlarında bir gezinti yapıp barbekü partisi için ne gerekir sorusuna yanıt ararsanız, karşınıza düğün daveti hazırlığı gibi ayrıntılar çıkıyor. Günü iyi seçin, misafir listesi oluşturun, yemeklerinizin ve içeceklerinizin listesini yapın falan falan… Oysa bazen, akşama uğrasana dediğimiz birkaç arkadaşımızla bile hızlı bir barbekü ziyafeti çekmez miyiz?

    beslem, barbekü, parti, mangal
  • Temmuz 20, 2022

    Bolonez sosu dendiğinde aklınıza ilk gelen yemeği söyleyin dersek, evet hepimiz makarna deriz. Hatta birçok insana göre bolonez sosun var olma nedeni de makarnadır. Makarna İtalyan, Bologna İtalya’da, sosun adı da Bolonez, akla başka ne gelebilir ki?

    bolonez sos, beslem
  • Haziran 21, 2022

    Sap kerevizle başlayan bir yazı lezzetle devam eder. Sahi, bu gezegen bazen çok lezzetli gelmiyor mu size de?
    Kerevizin kendisi de yaprağı da sapı da ayrı ayrı yazı konusu olmaya aday. Fakat biz önceliği sap kerevize verelim istedik. Yazının sonunda nedenini daha iyi anlamış olacaksınız.

    kereviz, beslem, lezzet
  • Haziran 07, 2022

    Dananın ön üst kol kısmını oluşturan dana küreği layığıyla deneyimlemek için birkaç adımı doğru atmış olmalısınız. İlk ve en önemli adım, tüm et seçimlerinde olduğu gibi doğru et kaynağını aslında doğru kasabı bulmaktır.

    beslem, dana kürek
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR